Дома / Вицови / Разно / Прашина

Прашина

Цветко го прашува Трпе:
– Кој те истепа така бе?
– Жена ми
– А зошто?
– Па ме праша што има на телевизија, а јас и реков дека има прашина.

Обиди се со

Порано и сега

Порано и с’г: Баба и Дедо: Запознавање, прв пољубац, свадба, секс.. Мама и Тато: Запознавање, ...