Оглас

Во оглас за запознавање некоја девојка напишала:
– Задолжително да е висок и забавен!
Еден од одговорите:
– Висок сум само 170 см, ама сум со 5 сантиметри позабавен од повеќето мажи.

Обиди се со

Фрижидер

Трпана го прашува швалерот: – Драги, некогаш си поправал ли фрижидери? – Никогаш. – Веднаш ...