Муза

Трпе и вика на Трпана:
– Злато ти си мојата муза.
– Леле фала за комплиментот.
– Ме измузе до последниот денар!

Обиди се со

Порано и сега

Порано и с’г: Баба и Дедо: Запознавање, прв пољубац, свадба, секс.. Мама и Тато: Запознавање, ...