Дома / Вицови / Виц на денот / Македонско правосудство

Македонско правосудство

– За што те судеа?
– За мито.
– А како те ослободија?
– Со мито.

Обиди се со

Бабичка

Полицаец застанува бабичка од 80 години и и вели: – Па добро госпоѓо, зошто возите ...