Дома / Вицови / Разно / Куќна слава

Куќна слава

Денес е предизборен молк. Односно куќна слава на Хорхе.
За многу години да е!

Обиди се со

Веб страна

– Вашето име господине? – ве.. ве.. ве.. Ведран. – Вашето име господине, а не ...