Дома / Вицови / Разно / Фази на пијанство

Фази на пијанство

Три фази на пијанство:
1. |
2. /
3. __

Обиди се со

Кошмар

Се буди Трпана среде ноќ цела исплашена и испотена и го буди Трпе, велејќи му: ...