Дома / Вицови / Разно / Доручек

Доручек

Разговараат двајца алкохоличари:
– Имаш доручкувано?
– Ни капка!

Обиди се со

Смртна постела

Баба лежи на смртна постела и околу неа се собрале цела фамилија. – Леле деца, ...