Дома / Вицови / Разно / Бизнис план

Бизнис план

Силикон во градите, силикон во задникот, хијалурон во усните, а стои на станицата и чека да дојде автобус.
Тоа се вика нереализиран бизнис план…

Обиди се со

Рудари

Си биле двајца риболовци. Се среќаваат по долго време и едниов го прашува другиов. – ...