Дома / Твитотека (страна 2)

Твитотека

Рестарт

Се моли најљубезно администраторот да ја рестартира играта ‘‘Македонија‘‘. — Angélique™ (@LaDameDuMonde)

Повеќе...

Покана

Мое е да те викнам да искочиме. Твое е да ми речеш – Ај од Понеделник натаму ќе се чуеме, нешо у фрка сум деновиве — Курвин Водењак (@Jovanowsky)

Повеќе...

Вести

Како е да живееш во Македонија? -Зависи кои вести ги гледаш. — Тутан Камон (@IvoCmon)

Повеќе...

Анкета

-Здраво, господине правиме една анкета. -Да, повелете. -Каков интернет користите и дали сте задоволни? -Комшиски и многу сме задоволни… — Ледена Медена (@LedenaKalugerka)

Повеќе...