Дома / Сликотека / Кога вујко ти е модел

Кога вујко ти е модел

Мајката на ова детенце го зеза брат и кој е модел фотографирајќи го детето во неговите моделски пози. Резултатот е следниот:

Обиди се со

Фото на денот #318