Дома / Сликотека / Фото на денот #188

Фото на денот #188

Кога двајца се надополнуваат во врската…

Обиди се со

Кога не знаеш Photoshop, Paint e добра алтернатива

Почит за типот. Illustrated my first novel with MS Paint