Дома / Gif / Реакција #620

Реакција #620

кога ќе налеташ на некој што не сакаш да правиш муабет, па се преправаш дека збориш на телефон…

Обиди се со

Реакција #624

кога ќе видиш дека тетка ти те додала на Facebook.