Дома / Вицови / Разно / Сувенир

Сувенир

– Се врати ли ќерка ти од Дубаи?
– Да, да.
– И ти донесе ли некој сувенир?
– Да, да донесе. Ќе го крстиме во недела.

Обиди се со

Бесценето

Цвеќе-300 денари Такси-150 денари Кино-300 денари Вечера-2000 денари Подарок-4000 денари Хотелска соба-2000 денари Изразот на …