Оглас

Во оглас за запознавање некоја девојка напишала:
– Задолжително да е висок и забавен!
Еден од одговорите:
– Висок сум само 170 см, ама сум со 5 сантиметри позабавен од повеќето мажи.

Обиди се со

Бесценето

Цвеќе-300 денари Такси-150 денари Кино-300 денари Вечера-2000 денари Подарок-4000 денари Хотелска соба-2000 денари Изразот на …