Дома / Вицови / Разно / Натпис

Натпис

Натпис во лифтот:
– Го сакам Трпе!
Подолу:
– Трпе е геј, глупачке!
Најдолу:
– Не сум глупачка, тyку глупак!

Обиди се со

Бесценето

Цвеќе-300 денари Такси-150 денари Кино-300 денари Вечера-2000 денари Подарок-4000 денари Хотелска соба-2000 денари Изразот на …