Дома / Вицови / Разно / Куќна слава

Куќна слава

Денес е предизборен молк. Односно куќна слава на Хорхе.
За многу години да е!

Обиди се со

Музика

Сега пред малку, еден човек седеше во паркот со телефонот во рака и слушалките во …