Бос

Трпе му се доверува на Цветко:
– Викаат дека не требало да се гледаш со друга жена додека не се разделиш со сегашната.
– Е добро, кога одиш да купиш нови кондури, бос ли одиш до продавница?!

Обиди се со

Бесценето

Цвеќе-300 денари Такси-150 денари Кино-300 денари Вечера-2000 денари Подарок-4000 денари Хотелска соба-2000 денари Изразот на …