Дома / Вицови / Женење

Женење

Трпе тајно се оженил без да знае мајка му. Па одлучил да ја зеза и донел жени дома:
– Мамо, се оженив! Погоди со која од овие три жени!
Мајка му без двоумење одговорила:
– Со оваа во средина!
Трпе зачуден ја прашува:
– Ама како знаеше од прва?!
– Уште одма почна да ме вознемирува!

Обиди се со

Казна

Жена плаќа на касата во супермаркет. Кога ја отвора чантата да го извади паричникот, касиерката …