Дома / Вицови / Личности / Згодна девојка

Згодна девојка

Трпе се пушта на Трпана:
– Девојко, многу си згодна!
– Аааа, тоа од пливање ми е, секој ден идам на базен.
– А да ја жбрцнеше малку главата?

Обиди се со

25 цм

Влегува Трпе дома и ѝ кажува на Трпана: – Се збори во село дека умрел …