Дома / Вицови / Информатички / Супер проводник

Супер проводник

Супер проводник оди да влезе у дискотека и вратарот му вика:
– Не може да влезеш!
Супер проводникот си оди без да пружи никаков отпор.

Обиди се со

Сочуство

Како програмер изразува сочуство? – Прими ја мојата техничка поддршка.