Дома / Видео / Звуците на сонцето

Звуците на сонцето

НАСА ги снимил звуците од сонцето мора да го слушате фантастично е

Обиди се со

Што се случува кога ќе ги заборавите слушалките

Видео објаснување за чувството кога ќе ги заборавиш слушалките на глава и ќе се оддалечиш ...