Дома / Видео / Зошто бе комшија?!

Зошто бе комшија?!

Дечкото имал проблем дека некое куче му серело пред куќа, па поставил камера за да фати кој е тој што го шета кучето. Ама за негово изненадување чинителот на делото воопшто не е куче…

Обиди се со

Туторијал #318

Патентираме идеја, како да го натерате другарчето што сака да пие да има поздрав живот. ...