Дома / Видео / Жмурка

Жмурка

Видео од папагалче кое сака да си игра жмурка…

Обиди се со

Премиерот за бензинот

До сега мислевме дека обичниот граѓанин и политичарите во оваа земја не го имаат истиот ...