Дома / Видео / Женските не прдат

Женските не прдат

Да го разбиеме митот дека девојчињата не прдат со еден продолжен видео доказ

Обиди се со

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат