Дома / Видео / Војничко будење

Војничко будење

Што се случува кога ќе заспиете додека сте во војска…

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...