Дома / Видео / Вистинскиот звук на бобслед

Вистинскиот звук на бобслед

Видео кое најблиску го доловува искуството на бобслед тимот додека се спуштаат низ стазата…

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…