Дома / Видео / Вистинскиот “Крал Лав”

Вистинскиот “Крал Лав”

Која е вистинската инспирација или копија за најдобриот анимиран филм од нашето детство? Дали продукцијата на Дизни ја имаат украдено целосно идејата, погледнете го видеото и оценете сами.

Обиди се со

Без оправдување

Видео од дечко кој има составено цел тапанарски сет од ѓубре и сепак звучи многу ...