Дома / Видео / Виолина и Рап

Виолина и Рап

Дуле и Коки имаа Виолина и Гитара, дечкиве имаат виолина и рап и звучат подеднакво, ако не и подобро од Дуле и Коки

Обиди се со

Смртоносно скокање во вода

Доказ дека од секоја глупост може да се направи спорт, особено ако си во Норвешка…