Дома / Видео / Велосипед vs снег

Велосипед vs снег

Изгледа зимски гуми не се заебанција… Кој ќе победи, велосипедот или снегот?

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...