Дома / Видео / Удар на годината

Удар на годината

Како знаеш кој ти е прав другар. Ќе снимите видео каде ќе попиете удар со нога во глава, па уште и во slow motion ќе биде поставен на YouTube

Обиди се со

Учителка на годината

Се е во ред, буква по буква, ама на крај читањето ја утепа работата…