Дома / Видео / Туторијал #307

Туторијал #307

Како да ја срамите помалата сестра пред нејзините другарчиња… со рокање на хитови од 2000тите!

Обиди се со

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат