Дома / Видео / Туторијал #297

Туторијал #297

Формулата за да направите рап песна е: добар ритам + нервозно зборење = рап песна

Обиди се со

Најдобрата љубовна приказна, за малку…

Видео кое ќе ве натера да размислите следниот пат кога ќе имате прилика да прозбборите ...