Дома / Видео / Туторијал #259

Туторијал #259

Видео како правилно се решаваат равенки.

Обиди се со

Што се случува кога ќе ги заборавите слушалките

Видео објаснување за чувството кога ќе ги заборавиш слушалките на глава и ќе се оддалечиш ...