Дома / Видео / Туторијал #247

Туторијал #247

како да научите некого да плива…

Обиди се со

Што се случува кога ќе ги заборавите слушалките

Видео објаснување за чувството кога ќе ги заборавиш слушалките на глава и ќе се оддалечиш ...