Дома / Видео / Туторијал #246

Туторијал #246

како се поставува држач за пешкир во бања.

Обиди се со

Што се случува кога ќе ги заборавите слушалките

Видео објаснување за чувството кога ќе ги заборавиш слушалките на глава и ќе се оддалечиш ...