Дома / Видео / Туторијал #241

Туторијал #241

како да направите пушка од картон…

Обиди се со

Што се случува кога ќе ги заборавите слушалките

Видео објаснување за чувството кога ќе ги заборавиш слушалките на глава и ќе се оддалечиш ...