Дома / Видео / Туторијал #240

Туторијал #240

Како се бркаат девојки во парк…

Обиди се со

Што се случува кога ќе ги заборавите слушалките

Видео објаснување за чувството кога ќе ги заборавиш слушалките на глава и ќе се оддалечиш ...