Дома / Видео / Тоа е танцот #287

Тоа е танцот #287

Кога ќе те погоди песната, ама ептен. Звукот е задолжителен.

Обиди се со

Учителка на годината

Се е во ред, буква по буква, ама на крај читањето ја утепа работата…