Дома / Видео / Тоа е танцот #277

Тоа е танцот #277

Кинеска бамбус верзија.

Обиди се со

Што се случува кога ќе ги заборавите слушалките

Видео објаснување за чувството кога ќе ги заборавиш слушалките на глава и ќе се оддалечиш ...