Дома / Видео / Тинејџери vs телефон

Тинејџери vs телефон

Колку тинејџери се потребни за да свртат на еден фиксен телефон? Очигледно повеќе од двајца…

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...