Дома / Видео / Тато не вежбал.

Тато не вежбал.

Тато не вежбал ама не правел и нешто друго.

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…