Дома / Видео / Супер Марио во реалност

Супер Марио во реалност

Ако некогаш сте се запрашале како е да се игра Супер Марио во реланост, погледнете ги дечкиве. Звукот е задолжителен!

Обиди се со

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат