Дома / Видео / Смртоносно скокање во вода

Смртоносно скокање во вода

Доказ дека од секоја глупост може да се направи спорт, особено ако си во Норвешка…

Обиди се со

Блиндирано стакло на Тесла vs човек

Тесла на најдобар можен начин го презентираше своето блиндирано стакло…