Дома / Видео / Смеење на векот

Смеење на векот

Предупредување! Вакво смеење не сте слушнале до сега во животот.

Обиди се со

Најбрзата победа во Сумо борење

Одлично видео кое е отсликување на македонската – “што се чаталиш?!”