Дома / Видео / Симпсонови, само руска верзија

Симпсонови, само руска верзија

Шпицата на Симпсонови во руски арт деко, пропратена со Едерлези на Горан Брегович.

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…