Дома / Видео / Симетричен круг

Симетричен круг

Пред извесно време во штипско се појави симетричен круг кој ги заинтригира штипјани да помислат дека се работи за НЛО. Вицотека го пронајде вистинскиот експерт кога станува збор за НЛО па го праша баш за овој круг, еве што ни рече:

Обиди се со

Музика од супермаркет

Ако некогаш сте се запрашале какова музика се слушала во супермаркетите во Северна Америка во ...