Дома / Видео / Што се случува кога ќе ги заборавите слушалките

Што се случува кога ќе ги заборавите слушалките

Видео објаснување за чувството кога ќе ги заборавиш слушалките на глава и ќе се оддалечиш од компјутерот…

Обиди се со

Руски шампионат во шлаканици

Видео доказ дека ваков натпревар навистина постои и некои луѓе го сфаќаат сериозно.