Дома / Видео / Што може да направите со Спинери
https://www.youtube.com/watch?v=FR5WT12B_88

Што може да направите со Спинери

Видео објаснување каде продолжува кариерата на сите оние тренди спинери од 2017-та…

Обиди се со

Најбрзата победа во Сумо борење

Одлично видео кое е отсликување на македонската – “што се чаталиш?!”