Дома / Видео / Шекил О’ниел во шутка

Шекил О’ниел во шутка

Ретко кој може да каже дека преживеал шутка со Шекил.

Обиди се со

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат