Дома / Видео / Рибарење со хеликоптер

Рибарење со хеликоптер

Видео кое е доказ за добрината на некои луѓе…

Обиди се со

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат